BIVAKCAMPERS, Camp- Crown dealer voor de Benelux

Een vakantie of een weekendje weg met een pick-up camper is een vrijetijdsbesteding die steeds populairder wordt. Met de Camperunit Voka 200 bieden wij onze klanten een rijk uitgeruste Camperunit voor een zeer scherpe prijs. '' Een kroon op uw pick-up''


De pick-up is een flexibel alledaags voertuig voor uw gezin, hobby's en werk. Gemakkelijk te laden, hoog laadvermogen en aantrekkelijke fiscale voordelen op grijs kenteken voor zakelijke gebruikers behoren tot de vele positieve eigenschappen. In combinatie met een afneembare Camperunit zoals de Voka 200 kan het alledaagse voertuig in een mum van tijd worden omgetoverd tot het ideale reisvoertuig. Boot, waterscooter of paardentrailer mee op vakantie? Geen probleem!


Hij kan eenvoudig worden bevestigd op pick-ups met 1,5 cabines en dubbele cabines zoals Nissan Navara, Ford Ranger, Mitsubishi L200, VW Amarok, Toyota Hilux, Mercedes X-Class en Isuzu D-Max. De Voka 200 staat ook schitterend op een Ford F-150 of Dodge RAM 1500.

De Voka 200 heeft alles wat u nodig heeft. Een compressorkoelkast en een krachtige gaskachel voor aangename temperaturen op koude dagen. Na een dag vol actie in de natuur nodigt het knusse bed u uit om te ontspannen, en in de gezellige zithoek kunt u genieten van de ochtendkoffie die u eerder in de keuken heeft gezet.

Een grote 100AH-gelbatterij is ook aanwezig. Deze voorziet naast de compressorkoelkast ook de talrijke, individueel schakelbare LED-lampen van energie. De verschillende usb-aansluitingen zorgen voor de stroomvoorziening om je mobiele telefoon, tablet of action cam op te laden. Er is geen vergelijkbare afzetunit met meer ruimte en apparatuur. De volledige en uiterst complete standaarduitrusting vindt u onderaan de pagina.
Ruimte voor een gezin met kinderen
De gezinsvriendelijke afzetunit Voka 200 biedt plaats aan maximaal vier personen. In de ruime alkoof bevindt zich een knus tweepersoonsbed dat comfortabel plaats biedt aan twee volwassenen. Het zitgedeelte kan ook worden omgebouwd tot een bed waarin twee kinderen of extra volwassenen kunnen slapen.

Het concept van de wooncabine Voka 200
Ondanks de lage prijs worden er alleen hoogwaardige componenten en materialen gebruikt om deze Voka 200 te bouwen. De afzonderlijke delen van de constructie bestaan ​​uit een gelast aluminium basisframe met een buitenschil van sandwichelementen. De lichtgewicht aluminium constructie geeft de cabine een hoge sterkte en een laag gewicht.

De afzetunit Voka 200 maakt indruk met zijn meer dan complete uitrusting en zijn scherpe prijs. 

Standaard uitrusting:

LAMILUX GRP buitenlaag op 2,7 mm K-vezel
Eendelige SUPERFLEX daklaag, wit
CONGOLEUM® vinylvloer
Toegangsdeur met raam en hordeur
Stevige instapgreep met verlichting
Geïsoleerde kunststof ramen met dubbele beglazing
Alle zijramen inclusief horren en rolgordijnen
RIECO TITAN®-steun staat op de vier hoeken
230V CEE-ingang en Schuko-stopcontacten
WFCO®-stroomvoorziening met 20A-oplader
Led-binnenverlichting
RANGER® dakluik met LED-verlichting boven de tafel (700x500mm)
TRUMA® Varioheat Eco gascirculerende luchtverwarming
Gascompartiment voor 1x 5kg gasfles
DOMETIC® CRX 80 compressorkoelkast
RENOGY® 100 AH gel-accu
Dakluik met ventilator (optimale luchtcirculatie)
CAN® fornuis en spoelbak met glazen afdekplaat
40 L schoonwatertank
elektrische waterpomp
12 cm dik schuimrubber matras
FORMICA® werkblad
SAFE-T-ALERT® rook-, CO- en gasdetectoren

Generation 3 package: 
Porta Potti compartiment incl. Porta Potti
Solar package 160 watt inclusief MPPt-Controller

De Voka 200 is in 6 verschillende kleurstellingen leverbaar. 

'